Palasaippuat 100g

Hoitavat ja kosteuttavat suomalaiset saippuat. n.100g pala.
Leikkaamme saippuasi tuoreeltaan isosta harkosta. Halutessasi isomman palan tai vaikkapa koko harkon soita tai lähetä viesti. Leikkaamme mielellämme haluamasi kokoisen palan. Kokonainen harkko painaa 1,3kg.

Tuotteita yhteensä 15 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
hunaja-sitruuna.JPG&width=140&height=250

Hunaja-Sitruunasaippua

Hunajan ravinteikas hoito ja sitruunan eteeriset öljyt, jotka mm. hoitavat ja raikastavat ihoa. Normaalille ja rasvaiselle iholle. Antibakteerinen ja kosteuttava. Käyttö päästä varpaisiin. Upea raikas tuoksu. n.100g
kaura-kaakaovoi-hunaja.JPG&width=140&height=250

Kaura-Kaakaovoi-Hunaja, Tuoksuton

Kaakaovoin ja hienojakoisen kauran yhdistelmä pehmentämään ihoa ja ennaltaehkäisemään ihon kuivumista. Hunajan runsas ravinteikkuus. Erinomainen kasvosaippua, myös meikinpoistoon ja kasvojenkuorintaan. Sopii myös herkkäihoisille ja tuoksuherkille henkilöille. Ei sisällä väri- eikä tuoksuaineita.  Kaikille..
laguuni.JPG&width=140&height=250

Laguunisaippua

TUOTE ON VÄLIAIKAISESTI LOPPU.
Miehisellä parfyymillä tuoksutettu upea, kosteuttava saippua. Kasvoille ja koko vartalolle.
laventelisaippua.JPG&width=140&height=250

Laventeli-Limesaippua

Raikas tuulahdus perinteisellä eteerisellä kukkaistuoksulla. Laventelin rauhoittavat ja limen antibakteeriset eteeriset öljyt sekä kuivatut laventelinkukat. Laventeli hoitaa, rauhoittaa ja tasapainottaa talin tuotantoa. Kaikille ihotyypeille. Käyttö päästä varpaisiin.
mandariini.JPG&width=140&height=250

Mandariinisaippua

Mandariinin eteeriset öljyt soveltuvat kaikille ihotyypeille. Suositellaan lapsille jaraskaanaoleville. Rauhoittava ja tasaannuttava. Erinomainen myös pintakuivalle iholle. Käyttö päästä varpaisiin.
mansikka.JPG&width=140&height=250

Mansikkamaitosaippua

Ihastuttava, kesän mansikoilta tuoksuva ja kosteuttava saippua parfyymituoksulla. Kaikille ihotyypeille päästä varpaisiin.
manteli.JPG&width=140&height=250

Manteliöljysaippua, tuoksuton

Ravitsee ja kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ihon kuivumista. Erinomainen kasvosaippua, myös meikinpoistoon. Sopii myös herkkäihoisille ja tuoksuherkille henkilöille. Ei sisällä väri- eikä tuoksuaineita.  Kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille.
uusi_mustikka.JPG&width=140&height=250

Mustikkasaippua

Mustikkasaippua tuoksuu herkullisesti mustikalta ja on ulkonäöltään hauskan piristävä, parfyymisaippua. Kosteuttava saippua käytettäväksi päästä varpaisiin.
sitrus-keittio&width=140&height=250

Sitrus-keittiösaippua

Sitrusöljyt antavat tälle saippualle erityistä potkua keittiösaippuana. Sisältää sitruunan, limen ja greipin eteeriä öljyjä. Erinomainen rasvan poistaja ja tehokas tahroille tekstiileissä. Vastaa sappisaippuaa. Ei kuivata käsiä.
Tahroille: Kastele likaantunut kohta vedellä jä hiero siihen sitrussaippuaa..
teepuusitruuna.JPG&width=140&height=250

Teepuu-Sitruunasaippua

Teepuun ja sitruunan eteeriset öljyt, jotka mm. hoitavat ja raikastavat ihoa. Parhaan hyödyn saa rasvainen ja akneiho. Myös normaalille iholle syväpuhdistukseen. Antibakteerinen ja kosteuttava. Käyttö päästä varpaisiin. N.100g.
tervasaippua&width=140&height=250

Tervasaippua

Perinteinen tervasaippua aidosta hautatervasta kaikille ihotyypeille. Hoitava ja kosteuttava. Käyttö päästä varpaisiin. Upea perinteinen tuoksu. n.100g
vadelma.JPG&width=140&height=250

Vadelmasaippua

Marjainen vadelmasaippua hoitaa ja hellii. Vadelmaisen tuoksunsa ansiosta se on yksi suosituimmista paefyymisaippuoista. Käytä kasvoista varpaisiin. Kaikille ihotyypeille.
valkosuklaa.JPG&width=140&height=250

Valkosuklaasaippua

Herkullisen täyteläisen suklainen, vaniljalla ryyditetty kosteuttava parfyymisaippua. Käyttö päästä varpaisiin. Kaikille ihotyypeille.
vaniljalattesaippua.JPG&width=140&height=250

Lattesaippua, ei lisättyä tuoksua eikä väriä

Kuoriva kahvisaippua. Ei lisättyä tuoksua eikä väriä. Aito kahvi kuorii hellästi ja virkistää ihoa. Käyttö päästä varpaisiin. Kaikille ihotyypeille.
WP_20160122_13_46_50_Pro_3_.JPG&width=140&height=250

Palasaippuat 20kpl random mix

20 saippuapalan sekoitus erilaisia n. 100g palasaippuoita. Useita tuoksuja ja värejä vaihtelevalla yhdistelmällä. Saippuoiden tuoksut / värit eivät ole valittavissa, sillä paketoimme tilauksesi varastosta randomisti.