Hohkakivisaippuat

Hohkakivikuorinnat. Sisältää saippuaa ja hohkakivijauhetta.
Pese ja kuori samalla kovettumat ja kuollut ihosolukko jaloistasi.
Paino n. 100g/kpl.

HUOM!!!!!
Uusi hohkakivisaippua painaa n.100g. Hohkakivijauheen määrää on kasvatettu.

Tuotteita yhteensä 7 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
hohka-appelsiini.JPG&width=280&height=500

Hohkakivisaippua jaloille, Appelsiini

Hohkakivellä varustettu appelsiinin eteerisellä öljyllä varustettu saippua jalkojen pesuun ja kuorintaan. Pese jalat saippualla. Käännä saippua ympäri ja hio kovettumat ja kuollut iho pois hohkakivellä. Hoitotulos on hienojen salonkien veroinen. Paino n. 90g.
hohkamansikka.JPG&width=280&height=500

Hohkakivisaippua jaloille, Mansikka

Hohkakivellä varustettu mansikalta tuoksuva saippua jalkojen pesuun ja kuorintaan. Pese jalat mansikan tuoksuisella  saippualla. Käännä saippua ympäri ja hio kovettumat ja kuollut iho pois hohkakivellä. Hoitotulos on hienojen salonkien veroinen. Paino n. 90g.
hohkapiparminttulime.JPG&width=280&height=500

Hohkakivisaippua jaloille, Piparminttu&Lime

Hohkakivellä varustettu saippua jalkojen pesuun ja kuorintaan. Piparmintun ja limen eteeriset öljyt jättävät jalat raikkaan tuoksuisiksi. Erittäin hyvä paleleville jaloille. Hoitotulos on hienojen salonkien veroinen. Paino n. 90g.
hohkaraparperi.JPG&width=280&height=500

Hohkakivisaippua jaloille, Raparperi-Sitruuna

Hohkakivellä varustettu raparperiltä ja sitruunalta tuoksuva saippua jalkojen pesuun ja kuorintaan. Pese jalat saippualla. Käännä saippua ympäri ja hio kovettumat ja kuollut iho pois hohkakivellä. Hoitotulos on hienojen salonkien veroinen. Paino n. 90g.
hohkasitruuna.JPG&width=280&height=500

Hohkakivisaippua jaloille, Sitruuna

Hohkakivellä varustettu saippua jalkojen pesuun ja kuorintaan. Sitruunan eteeriset öljyt ovat antibakteerisia ja jättävät jalat raikkaan tuoksuisiksi. Suositellaan henkilöille, jotka käyttävät yleisiä suihku- ja saunatiloja. Hoitotulos on hienojen salonkien veroinen. Paino n. 90g.
hohkatuoksuton.JPG&width=280&height=500

Hohkakivisaippua jaloille, Tuoksuton

Hohkakivellä varustettu tuoksuton saippua jalkojen pesuun ja kuorintaan. Pese jalat saippualla. Käännä saippua ympäri ja hio kovettumat ja kuollut iho pois hohkakivellä. Hoitotulos on hienojen salonkien veroinen. Paino n. 90g. Tuoksuton ja väriaineeton.
hohkaomena.JPG&width=280&height=500

Hohkakivisaippua jaloille, Vihreä Omena

Hohkakivellä varustettu Vihreä Omena -tuoksuinen saippua  jalkojen pesuun ja kuorintaan. Pese jalat saippualla. Käännä saippua ympäri ja hio kovettumat ja kuollut iho pois hohkakivellä. Hoitotulos on hienojen salonkien veroinen. Paino n. 90g.